ΙΝΚΑ Θεσσαλίας

ΠΕΛΑΤΗΣ

ΙΝΚΑ Θεσσαλίας

ΕΡΓΟ

Σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Ινστιτούτο Καταναλωτών ξεκίνησε ως μια μικρή ένωση και σήμερα είναι συνώνυμη με την υπεύθυνη ενημέρωση στην προστασία του καταναλωτή. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας βασίστηκε στην προτίμηση των ανθρώπων του Ινστιτούτου σε ένα απλό και καθαρό περιβάλλον πλοήγησης που θα δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να βρει εύκολα τις πληροφορίες που χρειάζεται, ανάμεσα σε μεγάλο αριθμό άρθρων. Για την καθημερινή ενημέρωση της σελίδας από τους ανθρώπους της, κρίθηκε αναγκαίο να στηθεί ένα blog, το οποίο εύκολα μπορούν να ανανεώνουν και το οποίο αποτελεί, τη βασική πηγή ενημέρωσης του καταναλωτή.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Μάιος 2013

ΓΝΩΜΗ ΠΕΛΑΤΗ

“Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι δημιουργοί της σελίδας του ΙΝ.ΚΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ προσπάθησαν να καλύψουν τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού με όσο το δυνατόν πιο φιλικό προς το χρήστη τρόπο. Εύχρηστη, σχεδιασμένη σωστά για μεγαλύτερη απόδοση και ικανοποίηση μαγνητίζει από την εναλλαγή των φωτογραφιών όλη η ιστοσελίδα. Παρέχονται πληροφορίες για όλα τα καταναλωτικά θέματα και η ευελιξία είναι βασικό χαρακτηριστικό, αφού ο χρήστης δεν είναι αναγκασμένος να μπλέξει σε ένα κυκεώνα επιλογών για να οδηγηθεί εκεί που θέλει. Συγχαρητήρια στην εταιρεία Entropia για την άψογη δουλειά και τους άριστους συνεργάτες.”

Για το ΙΝΚΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ο πρόεδρος Βασίλης Κόκκαλης.

youralma κατασκευή ιστοσελίδας λάρισα,κατασκευή ιστοσελίδων λάρισα,ιστοσελίδες λάρισα,web design,kataskeuh istoselidas larisa,istoselides larisa,eshop larisa,κατασκευή eshop,entropia,webdesign,kataskeuh istoselidwn,σχεδίαση ιστοσελίδων,σχεδίαση ιστοσελίδας,σεο,SEO, κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων Λάρισα,κατασκευή ιστοσελίδας Λάρισα, κατασκευή ιστοσελίδας Βόλος, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Σέρρεςwebdesign entropia, κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων